阿摩線上測驗 登入

試題詳解

試卷:93年 - 93 專技普考_外語導遊人員(英語):外國語(英語)#125153 | 科目:導遊領隊◆英語

試卷資訊

試卷名稱:93年 - 93 專技普考_外語導遊人員(英語):外國語(英語)#125153

年份:93年

科目:導遊領隊◆英語

71 “An eye for an eye, a tooth for a tooth." They say that the best proverbs—no matter what the language—have certain characteristics in common: they all are concerned about life in general and cover a vast range of human endeavor—love and war, birth and death, sickness and health, and work and play. But it remains a mystery why some civilizations are rich in proverbs and others are not. What does the proverb, “Too many cooks spoil the broth”, advise people to do?
(A) Try to do one thing at a time.
(B) There should be only one person in charge of cooking.
(C) One should be responsible for the task he is assigned to do.
(D) Sometimes it's better not to have too many people involved in a task.

正確答案:登入後查看

詳解 (共 1 筆)

推薦的詳解#6806784
未解鎖
1. 題目解析: 題目中提到的諺語“T...
(共 781 字,隱藏中)
前往觀看
0
0